‘Programul oficial’ – ‘Spălaţi pe Creier’

“Poate vă întrebaţi acum la ce ne referim când vorbim despre ‘programul de spălare a creierului’, aşa că vă vom furniza căteva informaţii suplimentare legat de ‘programul oficial al realităţii’ care operează în prezent în sistemul vostru mondial. Nu simţiţi ‘spălaţi pe creier’, vă poate veni greu să concepeţi că aţi fost spălaţi pe creier, şi cel mai probabil nu credeţi că este ceva în neregulă cu ideile şi credinţele răspândite de autorităţile voastre exterioare oficiale (guvern, experţii medicali, experţii apărării, comunitatea ştiinţifică, experţii religioşi, etc) Însăşi structura vieţii voastre zilnice pare să depindă de aceşti ‘experţi’ care înţeleg totul în locul vostru, care vă spun ‘cum stau lucrurile’ şi ce ‘trebuie să faceţi‘. Prin aceste autorităţi aparente sunteţi educaţi să nu vă gândiţi la imaginea de ansamblu, la ce înseamnă realitatea cu adevărat, la scopul pe care existenţa voastră l-ar putea avea.

Sunteţi educaţi să credeţi că astfel de întrebări nu sunt importante sau că nu se poate răspunde la ele. Sunteţi dresaţi să ‘urmaţi regulile’ aşa cum sunt ele dictate de majoritate, să gândiţi cum gândeau părinţii voştri, şi ei cum gândeau părinţii lor. Acesta este programul de care vorbim şi în prezent, pentru majoritatea dintre voi, el operează la un nivel subconştient. De unde originează acest program care privează individul de puterea sa personală? A apărut accidental ca un capriciu al evoluţiei credinţei umane? Cum s-a ajuns aici, încât acest program de idei defineşte acum realitatea în locul vostru şi vă îndeamnă să nu vă definiţi singuri realitatea niciodată? Cine v-a făcut să credeţi că oamenii sunt singura formă de viaţă inteligentă din univers? De unde a luat specia voastră idea că singura realitate ‘reală’ este ceea ce poate fi definit prin cele cinci simţuri cunoscute (n.tr. de noi )? Aţi fost educaţi să credeţi că ‘pur şi simplu aşa este realitatea’, şi majoritatea dintre voi încă acceptaţi această premisă. Acesta este programul! De unde credeţi că vin aceste idei? (poate nu v-aţi întrebat niciodată aceste lucruri, deoarece a pune aceste întrebări nu face parte din program)

Acest program de idei nu v-a parvenit accidental, nici nu a apărut ca un capriciu al evoluţiei. Acest program oficial care acum vă serveşte drept filtru al realităţii nu vă dă o imagine clară sau corectă despre cum este realitatea ‘cu adevărat’. Cine credeţi că beneficiază de credinţa voastră că viaţa extra-terestră nu este o realitate? Cine credeţi că ar putea beneficia de faptul că oamenii sunt închişi într-o lume percepută doar prin cele cinci simţuri? Cine credeţi că ar beneficia cel mai mult din educarea a generaţii întregi de oameni să nu pună sub semnul întrebării autoritatea sau ideile susţinute de acea autoritate?

Până nu începeţi să deschideţi ochii şi nu realizaţi că inteligenţa extra-terestră şi din alte dimensiuni joacă un rol semnificativ în evoluţia umană, şi au fost implicaţi de la începuturile speciei voastre pe Pământ, vă va fi dificil să definiţi acel ‘cine’ sau inteligenţa din spatele programului. (1) […] Implicarea extra-terestră a fost o realitate cu mult dinaintea istorie voastre consemante. Anumite grupuri de vizitatori au lucrat în favoarea evoluţiei umane, altele s-au muncit pentru exploatarea rasei. Aceste facţiuni încă există,  în momentul actual al evoluţiei voastre, unele lucrând spre iluminarea voastră, altele străduindu-se să vă înrobească energiile pentru scopurile lor proprii.

Voi sunteţi responsabili pentru conştienţa voastră şi pentru alegerile pe care le faceţi, alegeri care fie vor expanda acea conştienţă către iluminare fie vă vor cufunda în întuneric şi frică. Vă recomandăm călduros să scoateţi capul din program şi să începeţi, individual, să puneţi întrebările corecte despre planeta voastră, guvernul vostru, ‘experţii voştrii’, şi credinţele pe care le-aţi acceptat în ceea ce priveşte natura realităţii.

[…] Cu cât aveţi mai multă informaţie la dispoziţie cu atât veţi fi mai capabili să luaţi decizii informate şi sa faceţi alegeri înţelepte. NU sugerăm o rebeliune deschisă împotriva autorităţii aşa cum o cunoaşteţi, ci pur şi simplu folosirea discernământului când vă sunt prezentate viziunile acelei autorităţi. Privind în voi înşivă, începând să exploraţi porţiunile identităţii voastre şi cunoscând viaţa dinăuntru, veţi descoperi perspective alternative din care să alegeţi. Veţi avea mai multe informaţii din care să trageţi concluzii şi veţi găsi să puneţi multe alte întrebări la care programul nu vă poate răspunde. Punând întrebările corecte veţi începe o odisee spirituală personală care vă va duce deasupra şi dincolo de program, în iluminarea cuvenită, care este următorul stadiu al evoluţiei voastre ca om.

Traducere şi adaptare din:
Voyagers I (2nd Ed) – Ch 1 – The Program
Ashayana Deane

(1) inteligenta din spatele programuluiun argument de bază al celor care catalogează astfel de idei drept ‘teoria conspiraţiei’ este că, ei cred, că oamenii nu ar fi în stare să pună la punct o acţiune de ‘asemenea amploare’… deoarece pornesc din prisma propriei inteligenţe, clar limitată, incapabilă de aşa ceva. Şi au dreptate 🙂 NU oamenii sunt arhitecţii acestei ‘conspiraţii’. Greşesc însă prin faptul că nu realizează că există inteligenţe mult superioare nivelului nostru actual şi nu acceptă posibilitatea implicării lor în viaţa noastră! Chiar dacă vă vine greu să acceptaţi această idee, faceţi un exerciţiu de imaginaţie şi vedeţi cum totul capătă o altă perspectivă…

“Idea unui Guvern Interior vă poate surprinde pe mulţi deoarece aţi fost condiţionaţi (/dresaţi) secole în şir să aderaţi orbeşte la dictatele autorităţii exterioare. […] Cu conştienţa vine şi responsabilitatea de a folosi acea conştienţă în mod eficient. V-am dat acum darul conştienţei privind activităţile care au loc în infrastructura elitei voastre de putere. (2) Pentru mulţi dintre voi povara acestui dar va părea prea mult de dus. La urma urmei vă sugerăm să începeţi să gândiţi singuri, să puneţi sub semnul întrebării exact acele autorităţi la care v-aţi adresat pentru ghidare şi securitate. Vă ‘constrângem’ să începeţi să priviţi în interior la miezul fiinţei voastre proprii, să începeţi să cautaţi răspunsuri mai degrabă în şoaptele inimii voastre decât să acceptaţi răspunsurile programate date de mintea voastră logică limitată. O povară grea a responsabilităţii, într-adevăr, pentru cei care s-au complăcut în iluzia pre-programată a realităţii ‘oficiale’ cu care aţi fost alimentaţi prin guvern, media şi dogma religioasă.

Nu putem insista suficient să începeţi să priviţi în interior, să descoperiţi înţelepciunea şi splendoarea sinelui vostru interior – o porţiune a identităţii voastre pe care aţi fost programaţi să o negaţi, să nu aveţi încredere în ea şi să vă fie frică de ea. Deoarece tocmai prin acest sine renegat care trăieşte în fiecare din voi vă veţi descoperi propriul adevăr. Din acest loc interior vă veţi găsi răspunsurile proprii. Şi acele răspunsuri s-ar putea foarte bine să vă pună în opoziţie cu programul oficial al realităţii cu care aţi fost alimentaţi. Faceţi o investiţie valoroasă dacă vă alocaţi timp pentru a privi credinţele şi ideile care constituie codurile voastre morale, etice şi perceptuale şi astfel veţi câştiga stăpânire asupra conţinutului minţii voastre conştiente, în loc să-i permiteţi să fie condusă de mofturile celor din afara voastră – care ar putea, sau nu, să vă vrea binele cel mai înalt. În timp ce sacrificaţi temporar simţul securităţii false şi răspunsurile superficiale pe care vi le ofera ‘programul oficial’ puteţi găsi confort ştiind că câştigaţi o achiziţie nepreţuită, suveranitatea personală. Prin suveranitate personală vor fi găsite adevărata securitate personală şi răspunsurile clare.

Legat de subiecte cum ar fi Guvernul Interior, viaţa extra-terestră (ET), fenomene paranormale sau împuternicire (/putere) personală nu veţi găsi prea mult suport din partea perspectivei ‘oficiale’. Într-adevăr, programul oficial actual, care stă la baza realităţii maselor voastre, depinde exact de negarea acestor aspecte ale realităţii umane. Programul de spălare pe creier a fost atât de bine orchestrat prin credinţele voastre subconştiente încât chiar şi prietenii şi familiile voastre s-ar putea să vă stea împotrivă când începeţi să puneţi întrebările corecte. Au fost educaţi să nu se întrebe. Au fost programaţi să urmeze programul şi să perceapă ca o ameninţare orice pune la îndoială motivele sau aplicarea acelui program.(3)

Traducere şi adaptare din:
Voyagers I (2nd Ed) – Ch 1 – Old Zeta Agenda and Personal Growth
Ashayana Deane

(2) Nu am expus încă detaliile la care se face referinţă tocmai pentru a nu împovăra şi a nu stârni respingerea celor care încă nu sunt familiari cu subiectele. În clipa de faţă este importantă realizarea faptului că prisma prin care privim realitatea este defectă… şi că asta nu e întâmplător. Evident, urmează să elaborăm acele subiecte în articole viitoare…

(3) Ca agenţii din Matrix :)… orice personaj din matrice identifica ‘anomalia’ se transforma imediat într-unul din agenţi! Tot aşa se erijează în agenţi / apărători ai ‘sistemului’, în mod foarte surprinzător, oamenii din jurul nostru (chiar membrii de familie şi prietenii) atunci când le ameninţăm ‘lumea’ construită de sistem, cu scopul de a elimina pericolul şi a readuce ‘ordinea’.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s