Implicaţii ale art. Distorsiuni intenţionate ale Învăţăturilor Sacre

Câteva implicaţii ale art. Distorsiuni intenţionate ale Învăţăturilor Sacre :

Suntem MAI MULT decât am fost învăţaţi să credem! Suntem meniţi să funcţionăm pe nivele superioare decât o facem momentan! Avem un potenţial care ne-a fost ascuns de-a lungul timpului!

Există un plan de (re)evoluţie pe care ar fi trebuit să-l urmăm pentru a ne atinge potenţialul.

Nu suntem singuri pe acest drum! Există anumite forţe care ne ghidează în această direcţie, ne sprijină şi ne învaţă cum să o facem. Aceste forţe ne şi protejează când este nevoie! Dar există şi forţe care se opun evoluţiei noastre, ne mint şi distorsionează învăţăturile care ne-ar ajuta să evoluăm. Ele se folosesc de orice mijloace pentru a ne devia. Dacă privim în jur putem observa cu uşurinţă câte lucruri sunt făcute împotriva noastră, deci putem concluziona cine a condus lumea în ultima vreme (mă refer cel puţin ultimele mii de ani ;)) Având în vedere amploarea eforturilor depuse este evident că aceste forţe au un interes major în a ne menţine inconştienţi vis a vis de cine şi ce suntem! Care o fi ala… ?!

Nu este vorba DOAR de niste legi universale, karmice care îşi fac treaba la modul impersonal, noi fiind singurii jucători ‘vii’ într-un cadru neanimat! Forţele menţionate sunt fiinţe VII, prezente şi foarte implicate în împlinirea agendei pe care o susţin! Au fost dintotdeauna şi sunt şi acum.

Reiterând idea, un grup de forţe susţine interesul nostru (evoluţia noastră spre a ne împlini potenţialul) şi binele general, pe când celălalt grup îşi urmăreşte interesele proprii în detrimentul oricui îi stă în cale (în cazul de faţă oamenii).

O idee fundamental greşită care ne-a fost inoculată şi cultivată este că trebuie să-L căutăm pe Dumnezeu în afara noastră, negându-ne divinitatea proprie! Când , de fapt, îl putem regăsi DOAR privind în interior şi realizând că suntem Dumenzeu în manifestare! (vezi articolul despre Sursă)

Capacitatea de a discerne lucrurile este vitală mai ales în această perioadă în care suntem inundaţi de informaţii care mai de care mai ‘interesante’, foarte multe având doar scopul de a ne manipula gândirea şi acţiunile! Se recomandă să privim în interior pentru a valida informaţia care ni se prezintă! Ţinând cont de cele de mai sus şi e măsură ce exersăm, vom fi tot mai pricepuţi în a auzi vocea interioară care este capabilă să facă distincţia între manipulare şi adevăr!

Succes! 🙂

Update [2016.11.1]

O altă concluzie foarte importantă este că ar fi în folosul nostru să ne dezvăţăm de multe lucruri care am fost programaţi să le credem şi să le facem. Unele le-am asimilat prin educaţia (/dresajul) pe care am primit-o de la familie, apropiaţi, preot / biserică, şcoală / profesori, “gura lumii”… deoarece şi ei au fost supuşi la aceeaşi îndoctrinare şi au transmis asta fiind convinşi ca aşa trebuie şi că fac bine ce fac. Altele le-am moştenit direct prin ADN din moşi strămoşi, adică generaţii întregi de credinţe, convingeri şi tipare comportamentale pe care le avem în noi şi ne definesc mai mult decât ne dăm seama. O metodă de deprogramare accesibilă oricui este conştientizarea! Aceste programe rulează în fundal (background, ca pe computer) adică în subconştientul nostru şi de aici ne dirijează viaţa fără să ne dăm seama. Aducându-le în lumina conştienţei, unul câte unul, pe măsură ce apar le putem procesa conştient, putem decide / ALEGE dacă ne reprezintă sau nu, dacă ne aparţin sau nu! Acesta este unul din aspectele principale ale “lucrului cu Sinele”!

Pentru a putea conştientiza consider că sunt necesare cel puţin 2 lucruri: informaţia alternativă (ca să avem realmente din ce alege, nu iluzia alegerii dintre Coca-Cola şi Pepsi :)) şi capacitatea de a observa obiectiv ceea ce se petrece în interiorul nostru (în cercurile spirituale se numeşte Trezirea Observatorului). Trezirea Observatorului necesită un oarecare grad de detaşare de imaginea noastră despre noi. Cu cât ne identificăm mai puţin cu ideile noastre despre noi, despre lume şi despre cum ‘trebuie’ să fie lucrurile cu atât vom fi mai capabili să ne observăm obiectiv.

Gardienii ne oferă informaţia! Trezirea şi angajarea Observatorului în procesul de deprogramare este efortul personal al fiecăruia! Nu-l poate face nimeni în locul nostru!

Totul începe cu o alegere, adică prin angajarea Liberului Arbitru primit în dar de la Sursă. Aşa începe călătoria minunată a redescoperirii!

Să avem o călătorie plăcută!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s