De ce se numesc Materialele Gardienilor?

Materialele Gardienilor poartă acest nume deoarece ne sunt oferite de Gardieni… şi nu pentru că ei ‘deţin’ această cunoaştere. Ea este dreptul prin naştere al fiecărei fiinţe din Creaţie! Doar că noi, pamântenii, nu o mai putem accesa direct din cauza distorsiunilor pe care le-am suferit şi avem nevoie de intermediari! Această incapacitate a noastră de a accesa direct cunoaşterea şi nevoia de intermediari a fost abuzată milenii de-a rândul, astfel încât oamenii au ajuns să creadă cu convingere ceea ce li s-a implementat prin diverse ‘unelte’ : şcoala, religia, tradiţiile spirituale vechi, chiar dacă acestea sunt departe de Adevărul pe care cândva ei l-au ştiut!

Această cunoaştere a fost transmisă în repetate rânduri, în diferite culturi şi stă la baza tuturor marilor tradiţii spirituale din istoria noastră recentă. Din păcate, de fiecare dată, ele au fost distorsionate la scurt timp după transmisie pentru a servi altor scopuri şi a-i duce pe adepţi în altă direcţie decât afirmau şi decât aceştia şi-ar fi dorit. De aceea a fost mereu nevoie de reîmprospătarea învăţăturilor.

Cunoaşterea transmisă a fost în parte aceeaşi de fiecare dată şi în parte a fost funcţie de necesităţile timpului şi de capacitatea oamenilor de a înţelege. Ca în orice şcoală, spirituală şi nu numai, studentul trebuie să parcurgă anumiţi paşi pentru a accesa cunoaşterea… un copil de grădiniţă nu are cum să priceapă matematica de facultate chiar dacă aceasta i se oferă pe tavă! În perioada actuală transmisiile publice au început prin 1999 şi au evoluat continuu după cum a evoluat contextul planetar/universal şi necesitatea de a cunoaşte. Niciodată în istoria planetei noastre nu a fost ancorată o cunoaştere de nivelul celei actuale! Transmisiile curg chiar şi în ziua de azi… filonul este unul VIU!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s